Lokomotiva – OFK Mladenovac 3:1 (3:0)

Lokomotiva – OFK Mladenovac 3:1 (3:0)

Mladenovčani su doživeli i treći uzastopni poraz na gostujućem terenu. Ovog puta “meru su im uzeli“ igrači Lokomotive koji su sa više žara ušli u susret što je rezultiralo brzim egzekucijama tako da su na poluvreme otišli sa visokom i kapitalnom prednošću od tri gola prednosti što će se na kraju ispostaviti nedostižnim za Mladnovčane koji su delovali sporo i nepovezano po teškom terenu za igru.

U drugom poluvremenu Mladenovčani su ublažili zaslužen poraz zahvaljujući Momčilu Krstiću,  najefikasnijem pojedincu u redovima zonaša sa Seltersa , ali ostao je žal i zbog diskutabilno poništenog pogotka kapitena Darka Matejića. Ako je za utehu, bez bodova u 13. kolu ostale su Zuce, Sinđelić i Sremčica  tako da će Mladenovčani prenoćiti na drugom mestu, na koje bi mogao da „zasedne“ Torlak ako u nedelju  u jutarnjem  terminu savlada PKB iz Padinske Skele koji takođe ima svoju računicu u predstojećem duelu.

Stadion Lokomotive. Sudija: Stefan Živkov. Strelci: Filipović u 5,  Živanović u 19 i 34. minutu za Lokomotivu, a Krstić u 61.minutu za  OFKMladenovac.  Žuti kartoni: Ilić, Ćirić, Nikolić i Filipović (Lokomotiva) , a Kostić (OFKMladenovac)

LOKOMOTIVA:  A. Filipović, Antić (od 84. Rabrenović), Ilić (od 64. Mihailo), Ćirić, Nikolić, Mandić, Jovanović, M. Filipović, Živanović (od 90. Bjelanović), Živković (od 46. Lepojević), Helajzen .

OFK MLADENOVAC: Ma. Đorđević, D. Stevanović (od 38. Borikić), Mi. Đorđević (od Matić), Vukićević, Stojanović (od 63. Milinković), Tešić (od 63. Petrović), F. Stevanović (od 63. Varagić), Krstić, Kostić, Milovanović, Matejić.

U narednom, pretposlednjem kolu prvog dela prvenstva Zonske lige Beograd, OFK Mladenovac će u subotu na Seltersu dočekati Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga dok Lokomotiva gostuje Zucama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *