Lider Zonske lige Beograda gostuje u Sremčici

Lider Zonske lige Beograda gostuje u Sremčici

Nisu Mladenovčani previše očajavali posle eliminacije iz nacionalnog Kupa na teritoriji Beograda i poraza od BSK-a 1925 na svom terenu (0:2) u meču odigranom u sredu na Seltersu.

Šarolik sastav, odnosno ukazana šansa igračima sa manjom minutažom u odnosu na one koji nose teret na prvenstvenim duelima dovoljan je pokazatelj da je pažnja usredsređena na ono što je primarnije, a to je očuvanje liderske pozicije Zonske lige Beograda. Fokus je više usmeren na subotnje gostovanje uvek neugodnoj Sremčici koja je na svom terenu uvek teško premostiva prepreka za gostujuće ekipe. Domaćin  koji trenutno zauzima osmo mesto, spada u red najefikasnijih timova lige sa petnaest postignutih pogodaka što je dovoljno upozorenje za Mladenovčane šta ih očekuje u odmeravanju snaga koje počinje u 15 časova.

U devetom kolu još se sastaju: Sinđelić – Poštar Zvezdara, GSP Polet Dorćol- PKB (Padinska Skela),Vinča – Zuce 2019, Napredak (Medoševac) – Lokomotiva, Zvezda (Konatice)-BSK 1925 (Batajnica), Torlak –Crvena zvezda (MML), Kosmaj (Ralja) – Komgrap.

U Prvoj beogradskoj ligi koja privlači pažnju ljubitelja sporta u Mladenovcu zbog učešća šest mladenovačkih predstavnika u 8. kolu na programu su sledeće utakmice: Podanavac (Ritopek) – Kaluđerica, Dunavac (Grocka) – Napredak (Međulužje), OFK Đurinci – Dubona, Vrčin – Kovačevac 1956, Boleč – Pudarci, Rabrovac – Velika Krsna i Šumadija 1962 (Jagnjilo) – Zaklopača.

U Opštinskj ligi  Mladenovca  igra se 6. kolo i u nedelju sa početkom u 15 časova sastaju se: Sloga (Granice) – Selo Mladenovac, Vlaška – Borac (Amerić), Markovac – Ivanča, Kosmajac (Koraćica) –Omladinac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *