Lazarevac domaćin fudbalskog turnira reprezentacija prigradskih opština: Mladenovčani u grupi sa domaćinom turnira i Barajevom

Lazarevac domaćin fudbalskog turnira reprezentacija prigradskih opština: Mladenovčani u grupi sa domaćinom turnira i Barajevom

 Fudbalski savez Lazarevca biće organizator tradicionalnog Turnira Fudbalskih saveza prigradskih opština koji će se održati 28 i 29. maja.

Ova sportska manifestacija koja se održava po četrdeset i drugi put, okupće šest selekcija koje će biti podeljene u dve grupe. Reprezentacija mladenovačkog fudbalskog saveza koju će selektirati Dejan Ninković i koja će biti sastavljena od igrača Opštinske lige Mladenovca utakmice će odigrati u Šopiću, a protivnici su domaćin turnira i Barajevo.

Ninković koji je ujedno i predsednik Vlaške, vodećeg tima prvenstva OFSM  u toku naredne nedelje saopštiće spisak igrača koji će nastupiti na turniru.

U drgoj grupi utakmice će se igrati u Velikim Crljenima i u turnirskom  trijagonalu sastaće se Sopot, Obrenovac i Grocka.

Ovaj tradicionalni turnir koji pre svega za cilj ima druženje i očuvanje amaterskog fudbala u prigradskim opštinama u prethodne dve godine nije održan zbog pandemije koronavirusa.

Finale će se odigrati 29. maja u Velikim Crljenima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *