Kršljani „poslali bodove“ u Jagnjilo: Velika Krsna – Šumadija 1962 1:2

Kršljani „poslali bodove“ u Jagnjilo: Velika Krsna – Šumadija 1962 1:2

Kršljani su platili cenu dobijenih kartona iz prethodnih utakmica i manjeg broja igrača u rosteru kad je bilo najpotrebnije. Propuštena je idealna prilika da se osvane na drugom mestu imajući u vidu da su drugoplasirani Vrčin i Dunavac odigrali susret bez pogodaka.

Sa igralištu „Miloš Stojanović“ u kršljanskoj „Dolini šešira“  bodove je odnela jagnjilska Šumadija 1962. Pobednik je odlučen u prvom poluvremenu kad su postignuti svi pogodci komšijskog derbija Prve beogradske lige.

Kako je vreme odmicalo, nervoza je bila prisutna u redovima domaćina koji nisu uspeli da preokrenu rezultat tako da se tim sa Jasika približio vodećem triju ali je u zaostatku čak deset bodova u odnosu na lidera prvenstva Vinču.

U 2o. kolu Rabrovac je golovima Ćosića (2), Andrića, Arsića i Jankovića savladao Hajduk iz Kamendola i trenutno zauzima sedmo mesto, dok je ovog vikenda bio slobodan desetoplasirani rajkovački Omladinac.

VELIKA KRSNA – ŠUMADIJA 1962 1:2

Igralište u Krsni. Gledalaca 85. Sudija: Miloš Radičanin. Strelci: Petrović u 38.mitu za V. Krsnu, a Bukvić u 32. i Radenković u 42. minutu za Šumadiju 1962. Žuti kartoni: Đorđević (V.Krsna), a Stevančević, Stanojević, Janković, Mišić (Šumadija 1962).

VELIKA KRSNA: Marković, Novaković, Miladinović, Ristić, Nikolić, Arsić, Mitrović, Petrović, Đorđević, Pantić, Gajić.

ŠUMADIJA 1962: Janković, Vujić, Stevančević, V. Stanojević, M. Stanojević, Janković, Radenković, Bukvić (od 46. Kuzmić), Mišić (od 85. Milišić), Koprivica (od 90. Selenić), Kuzmanović (od 56. Tutunović) .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *