Krov visi, a vlasnik ćuti

Krov visi, a vlasnik ćuti

Slika mladenovačkog Samačkog hotela na kojoj se vidi kako visi deo krovne konstrukcije, širi se društvenom mrežom, tačnije lokalnim fb grupama i nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kako Mladenovac Uživo saznaje, jak vetar srušio je deo krova, a isto veče na mesto događaja izašli su mladenovački vatrogasci koji su sprečili dalje obrušavanje.

Ono što treba podsetiti, nakon raspisane prodaje od strane Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, kao i stečajnog upravnika dužnika Koncerna „Petar Drapšin“ AD u Stečaju, 18. februara 2022 prodat je Samački hotel na adresi Kralja Pera br 11.

Kupac hotela po ceni od 24.974,553,26 dinara bio je Čedomir Velimirović (uplatio depozit u iznosu 9.9899.821,30 dinara). Reč je objektu ukupne bruto površine od 1884 metra kvadratnih.

Ne ostaje ništa drugo nego već da se nadamo kako će kimunalna policija preduzeti mere i pronaći kupca koji za godinu dana nije u bilo čemu promenio izgled oronulog hotela, već postoji realna mogućnost da ova tršna zgrada ugrozi bezbednost građana Mladenovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *