Kovačevac bez gasa

Kovačevac bez gasa

JP „SRBIJAGAS“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u opštini MLADENOVAC, da će zbog nepredviđenih i vanrednih radova na sanaciji oštećenja na distributivnoj gasnoj mreži, tj. na gasovodu ispod železničke pruge na području te opštine, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa danas, u subotu, 29.07.2023. godine, a o završetku radova, koje zbog složenosti nije moguće brzo otkloniti, potrošači će biti obavešteni u ponedeljak, 31.07.2023. godine.

Bez redovne isporuke prirodnog gasa će ostati potrošači u kategoriji domaćinstva u naselju KOVAČEVAC u Mladenovcu, kao i pravno lice  JKP “BEOGRADSKE ELEKTRANE” koje snabdeva potrošače u Mladenovcu.

JP Srbijagas-ODS (Operator distributivnog sistema) je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa, obavestio korisnike distributivnog sistema, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.

Po završetku radova, a očekuje se da će to biti u najkraćem mogućem roku, JP „SRBIJAGAS“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.

Kako Mladenovac uživo saznaje, na otklanjaju kvara radi će se narednih desetak dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *