KK Mladenovac suorganizator međunarodnog turnira

KK Mladenovac suorganizator međunarodnog turnira

Seniorska selekcija KK Mladenovca poslednju nedelju kalendarske godine završila je na najlepši način , ubedljivom pobedom u 11. kolu MRL Centar savladavši Barajevo 108: 76, dok će najmlađi košarkaši biti učesnici i domaćaini turnira koji ima međunarodni karakter.

U duhu saradnje dva kluba, KK Mladenovac iz Mladenovca i SK Foka iz Kragujevca, od 03. do 05. januara organizovaće se košarkaški turnir, simbolično nazvan „Šumadija Kup 2022.“.

Turnir je međunarodnog karaktera jer na istom učešće je uzela i sjajna ekipa Next Step International Academy ASD iz Italijanskog grada Rapallo, koja je jedna od vodećih italijanskih ekipa kada su u pitanju mlađe kategorije igrača.

Na turniru će učestvovati šest ekipa selekcija dečaka rođenih 2004. god i 2005. god. podeljenih u dve grupe po tri ekipe, a utakmice će se prvog dana igrati u Mladenovcu i Kragujevcu, dok će se polufinalne, finalna kao i utakmica za 3. i 4. mesto igrati drugog i trećeg dana turnira u Mladenovcu.

KK Mladenovac je pored pomenute ekipe Next Step International Academy ASD Iz Italije, prvog dana domaćin i ekipa KK Sava iz Beograda, a utakmice će se grati u SC „Ljubomir Ivanović Gedža“ u Mladenovcu, dok će ekipe iz druge grupe čiji je domaćin Sportski Klub Foka Kragujevac , SD Radnički, KK Radnički 1950 svoje snage odmeriti u Kragujevcu.

Drugog dana turnira ekipe koje izbore 1.i 2.mesto u grupama srešće se u polufinalnim utakmicama , kod nas u SC“ Ljubomir Ivanović Gedža“ u Mladenovcu.

Trećeg dana turnira igraće se utakmice za peto, treće i prvo mesto, takođe u SC Ljubomir Ivanović Gedža u Mladenovcu, nakon čega će biti upriličena dodela pehara i medalja kao i zatvaranje samog turnira.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *