Jednodnevni izleti za najstarije Mladenovčane

Jednodnevni izleti za najstarije Mladenovčane

Gradska opština Mladenovac će u okviru projekta „Treće doba – upoznajmo lepote Srbije“ organizovati besplatne jednodnevne izlete za penzionere, koji žive na teritoriji Mladenovca . Mladenovčani se mogu prijaviti do popunjavanja kapaciteta, a najkasnije do 20. juna.
Cilj akcije je da se najstarijim sugrađanima pruži mogućnost da obogate ili obnove svoje znanje o lepotama Srbije i da se kroz zajednička putovanja druže , odnosno stiču nova poznanstva.

U planu je 12 izleta na deset destinacija u grupama do 100 penzionera. Putovanja se organizuju subotom, od 6. aprila do 22. juna, a prvi grad je Subotica. Na spiskulokacija izlet nalaze se i Beograd, Srebrno jezero, Novi Sad, Zlatibor, Kragujevac, Soko Banja, Valjevo, Kladovo i Petrovac na Mlavi.

Putovanje obuhvata prevoz autobusima, medicinsku pratnju (lekar i medicinska sestra), ulaznice za posetu planiranim kulturno-istorijskim sadržajima, vodiče, kompletan ručak u restoranu sa desertom i bezalkoholnim pićem po izboru.

Opština je za ovu namenu iz bužeta obezbedila osam miliona dinara.

Kad je reč  o prijavama, one  se podnose savetima mesnih zajednica ili pisarnici opštine. Potrebno je priložiti i fotokopiju lčne karte, dokaz da je lice penzioner.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *