Igrajmo za Nikolu

Igrajmo za Nikolu

Trogodišnji Nikola Pavlović boluje od neuroblastoma koji se brzo širi i hitno mu je potrebna pomoć ne bi li nakon hemoterapija bio operisan u inostranstvu. Kako je za operaciju neophodno obezbediti novčana sredstva, mladenovački Sportski centar MI&MI vlasnika Slobodana Sekulića i ljudi dobre volje u nedelju 28.oktobra organizovaće na terenima ovog objekta sportska dešavanja od kojih će ceo prihod biti uplaćen za lečenje malog Nikole.
Humanitarni sportski dan biće organizovan od 10 do 18 časova na dva otvorena teniska terena kao i u jednom teniskom balonu, velikom balonu za mali fudbal i na košarkaškom igralištu koje se nalzi u okviru ovog sportskog zdanja. Pored sportskih terena tokom održavanja turnira nalaziće se kutije za prikupljanje novčane pomoći.
Sportski centar MI&MI uključio se u akciju „Igrajmo za Nikolu“ tako što je sve terene dao besplatno na korišćenje za prikupljanje novčane pomoći.
Uslužni telefon za sve informacije kad je reč o prijavljivanju ekipa kako sa teritorije Mladenovca tako iz drugih gradova – Jelena Lazarević O658214123