„Home Hardwood“ d.o.o. napušta Mladenovac

„Home Hardwood“ d.o.o. napušta Mladenovac

Danas je održan je sastanak predstavnika Gradske opštine Mladenovac i kineske kompanije „Home Hardwood“ d.o.o. koja posluje u objektima bivšeg Кoncerna „Petar Drapšin“.
Sastankom je predsedavao predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, a prisustvovali su i načelnik komunalne milicije Bojan Rakanović, članovi Štaba za vanredne situacije Ivan Obradović i Darko Ćebić, predsednik Privrednog kluba Mladenovac Aleksandar Tomić, kao i predstavnici neformalnog udruženja za zaštitu životne sredine.
Кonstatovano je da su konsultanti kineske firme doveli u zabludu svoje klijente i time naneli štetu ne samo preduzeću, već i građanima opštine Mladenovac.

Imajući u vidu da su započeto više krivičnih i prekršajnih procesa u skladu sa zakonima, predstavnici „Home Hardwood“ d.o.o. su se obavezali da će ispoštovati sve odluke Štaba za vanredne situacije i napustiti lokaciju.

Takođe, doneli su odluku o preseljenju svoje proizvodne delatnosti na drugu lokaciju van teritorije opštine Mladenovac.

Patrole komunalne milicije u narednom periodu će obilaziti i kontrolisati da li se postupa u skladu sa naredbom Štaba i obavezama kompanije „Home Hardwood“ d.o.o.
Štab za vanredne situacije Gradske opštine Mladenovac
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *