GSP Beograd osvajač mladenovačkog turnira u malom fudbalu (video)

GSP Beograd osvajač mladenovačkog turnira u malom fudbalu (video)

Pobednik tradicionalnog mladenovačkog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji se protekloih mesec dana održavao u SC „Ljubomir Ivanović Gedža“ je ekipa GSP Beograd, koja je u finalu sa 4:0 savladala Barku.

Kad je reč o borbi za treća mesto, Promo kids je porazio AS Dragi rezultatom 5:3.
U konkurenciji veterana pobednik je ekipa OFK Mladenovac -veterani, koja je sa 4:2 savladala Libar Hom, a u utakmici za treće mesto Frigo sistem je bio miljenik sreće jer je posle uspešnijeg izvođenja penala (5:4) savladao Roletarsku radnju Janićijević i stolariju Radulović i TK Ras . Susret je bi neizvestan tokom regularnog toka i završen je rezultatom 2:2.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nikola Janićijević, najboljeg golmana Nikola Stoisavljević,najbolji strelac je Vladimir Milić. Kad je reč o veteranima, najbolji igrač turnira je Milan Stevančević, Najbolji golman Darko Radojičić, a strelac Miloš Nikolić. Epitet najboljeg sudije turnira poneo je Aleksandar Novović.


Pobedniku turnira u konkurenciji seniora pripalo je 400 hiljada dinara, drugoplasiranom timu 150 hiljada dinara, dok je trećplasirana ekipa osvojila 50 hiljada dinara.

Pehare su uručili Vladan Glišić, predsednik GO Mladenovac i Dejan Ninković, opštinski većnik resorno zadužen za sport.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *