Gradski stadion Selters dobio semafor

Gradski stadion Selters dobio semafor

Dan uoči početka novog prvenstva i gostovanja Šušnjaru 1977, gradski tadion Selters , odnosno OFK Mladenovac dobio je semafor.

Aktuelno rukovodstvo kluba pokušava da ruinirani stadion „našminka“ tako da će dar Fudbalskog saveza Beograda doprineti lepšem izgledu fudbalskog ambijenta.

Rukovodstvo Fudbalskog saveza Beograda ovih dana nastavilo je akciju pomoći klubovima u cilju podizanja takmičenja pod ingerencijom saveza na viši nivo i stvaranja što boljih uslova na beogradskim terenima, kako za igrače, tako i za navijače. Svim klubovima koji se takmiče u Srpskoj ligi Beograd i Zonskoj ligi Beograd uručeni su semafori za stadione, pa će se u takmičarsku sezonu 2023/2024 ući sa još jednim velikim novitetom. Uz semafore, klubovi su dodeljene i nove mreže za golove.

Jedan od prioriteta rukovodstva FS Beograda jeste da pomognemo klubovima u infrastrukturnom i organizacionom smislu, da pratimo trendove i privučemo što više publike na beogradske stadione. Utakmice Srpske lige Beograd izgledaće na mnogo većem nivou sa semaforima za izmene igrača i sa semaforima koji će biti postavljeni na stadione, što će biti slučaj i u Zonskoj ligi Beograd. Ovim ulaganjima želimo da motivišemo klubove da i oni razmišljaju u smeru još većeg razvoja i podizanja svog rada na još viši nivo. Još jedan važan novitet ove sezone jeste da će mečevi Srpske lige Beograd biti prenošeni uživo putem Jutjub kanala FS Beograda, što do sada nije rađeno. Takođe, svi mečevi Zonske lige Beograd po prvi put će biti snimani, takođe uz prenose najzanimljivih mečeva, čime želimo da doprinesemo popularizaciji takmičenja, kao i njegovoj regularnosti, što je apsolutni prioritet –izjavio je nedavno za oficijalni sajt FSB  generalni sekretar beogradske kuće fudbala, Miloš Mirković.

Ovaj prilog sufinansiran je od strane GO Mladenovac u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu, nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *