Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić obišao bazen Sportskog Centra „Ljubomir Ivanović Gedža“(video)

Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić obišao bazen Sportskog Centra „Ljubomir Ivanović Gedža“(video)

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas u Mladenovcu renovirani bazen Sportskog centra „Ljubomir Ivanović Gedža”, čime je zvanično počela kupališna sezona. Događaju su prisustvovali gradski menadžer Miroslav Čučković, član Gradskog veća Goran Spasojević, kao i predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić.

– Bazen je sada sređen, ali ima tu još mnogo stvari koje bi mogle da se urade, ne samo bazen već čitav Sportski centar „Ljubomir Ivanović Gedža”. Važno je da napravimo projekat jer Mladenovac zaslužuje da ima ozbiljan sportski centar –izjavio je Šapić obraćajući se prisutnim medijima..

On je dodao da je bilo razgovora i o proširivanju parcele, ali i nekom otvorenom bazenu u budućnosti.

– Moja obaveza je da, kao gradonačelnik Beograda i kao neko ko se dugo bavio sportom, ovu oblast ostavim u mnogo boljem stanju nego što sam zatekao. Želim da za par godina Beograd bude daleko opremljeniji kada su u pitanju bazeni, sportski centri, igrališta, kao i da ponuda sportskih dešavanja bude veća – rekao je gradonačelnik.

Vladan Glišić,predsednik GO Mladenovac je zahvalio je gradonačelniku na poseti, a naročito na podršci za rekonstrukciju najvažnije  mladenovačke sportske ustanove i za realizaciju već dogovorenih projekata između Grada Beograda i Opštine Mladenovac.

– Uveren sam da ćemo imati još bolju i kvalitetniju saradnju sa Gradskom upravom – naveo je Glišić.

On je na kraju pozvao sve Mladenovčane da dođu na bazen sportsko-rekreativnog centra i da uživaju uz pristojne cene i dobru uslugu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *