Goleada na terenima Prve beogradske lige. U Opštinskom prvenstvu vodećima samo po bod

Goleada na terenima Prve beogradske lige. U Opštinskom prvenstvu vodećima samo po bod

U proteklom kolu Prve beogradske lige grupa „C“ viđena je prava goleada.  Na pet utakmica mreže su se zatresle čak trideset i pet puta.

Doprinos efikasnosti dali su i mladenovački klubovi. U komšijskom derbiju Sumadija 1962 savladala je Rabrovac 7:1, Kršljani su se iskupili za prošlonedeljni poraz pred svojim navijačima od Jagnjilaca jer su juče savladali Mladost rezultatom 6:3 dok je Omladinac u Rajkovcu pretrpeo rezultatsku katostrofu u duelu sa lideom prvenstva Vinčom, koja je slavila rezultatom 7:1. Bodove je osvojio i Dunavac koji je u Grockoj savladao FSU Zaklopaču sa 3:1.

U vođstvu je Vinča sa 45 bodova, ispred Vrčina koji je osvojio 41, slede V. Krsna 39, Šumadija 1962 35 koliko ima i Dunavac.  Rabrovac trenutno zauzima sedmo mesto sa 22 boda, dok su Rajkovčani deseti sa 16 bodova. Poslednja dva mesta na tabeli zauzimaju Mali Požarevac sa 13 i Hajduk iz Kamendola koji nije osvojio nijedan bod.

Jučerašnje 14. kolo Opštinske lige Mladenovca  obeležilo je „saplitanje“ vodećeg dvojca. Borac iz Amerića nije se iz Vlaške vratio sa punim plenom jer je susret završen rezultatom 2:2, a bez planiraranih bodova je ostala i Velika Ivanča jer  Kovačevac  pružio čvrst otpor tako da je susret završen bez pogodaka. U Koraćici domaći Kosmajac bio je prejak za „akademičare“ i u duelu sa Studentom trijumfovao rezultatom 5:0. Markovac je stigao do novih bodova savladavši graničku Slogu 3:2, a najubedljiviju pobedu je zabeležio Napredak iz Međulužja savladavši Selomladenovčane sa 7:1.

Redosled na tabeli: Borac 38, Ivanča 35, Student 22, Kovačevac 1956 22, Vlaška 22, Markovac 18, Kosmajac 15, Napredak 15, Sloga 11, S. Mladenovac 6.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *