Dobitnik opštinskog Malog grba, Milan Mirčić novčani iznos poklonio fondaciji 1%

Dobitnik opštinskog Malog grba, Milan Mirčić novčani iznos poklonio fondaciji 1%

Osvojene nagrade ne samo na domćim već i svetskim takmičenjima  mladih naučnika, kvalifikovale su gimnazijalca Milana Mirčića da postane najmlađi dobitnik  Malog grba Gradske opštine Mladenovac  uručenog na jučerašnjoj Svečanoj sednici .

 Podsećamo da je ovogodišnji dobitnik najvišeg priznanja, Velikog grba, Dragoslav Stojković, doajen karate sporta i jedan od najtrofejnijih srpskih trenera i selektora svih vremena kada je reč  o ovom sportu.

Međutim, kao  što je na naučnim  takmičenjima znao da iznenadi i bljesne u najlepšem sjaju tako je mladi Mladenovčanin načinio još jedan bljesak, pre svega u onom ljudskom, vaspitnom i u smislu odnosa prema onima koji su doprineli i doprinose njegovom obrazovanju.

Milan je ceo novčani iznos koji se dodeljuje dobitniku priznanja uplatio na račun fondacije 1% koja podržava mlade talentovane ljude u Srbiji da ostvare lične ideje i potencijale.

Baš zahvaljujući ovoj fondaciji koja podržava mlade talentovane naučnike , istraživače, inovatore i umetnike  on je nadogradio svoje znanje  i osvojio nagrade na prestižnim takmičenjima, a novac je uplatio u želji da se pomogne novim naučnim poduhvatima talentovanih naučnika iz Srbije.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *