Debakl Mladenovčana: Sinđelić- OFK Mladenovac 7:1 (5:0)

Debakl Mladenovčana: Sinđelić- OFK Mladenovac 7:1 (5:0)

Ako bi neko rekao da je to fudbalsko brukanje, mogla bi uslediti i kontra konstatacija utemeljena na činjenici da je 2014. godine istim rezultatom u Ligi šampiona na svom „Olimpiku“ Roma pretrpela poraz od minhenskog Bajerna. U leto iste godine petostruki šampion sveta, reprezentacija Brazila „popila“ je sedmicu (1:7) u polufinalu Svetskog prvenstva na stadionu „Minerao“ u Belo Horizonteu od razgoropađenih Nemaca , tako da se Mladenovčani mogu „uhvatiti“ za utehu jer su sa sedam hitaca u fudbalsko srce padali i veći od družine sa Selters poljane, ali to nikako ne umanjuje težinu poraza u duelu sa Sinđelićem.

Mladenovčani su se obrukali u 21. kolu Beogradske zone i rezultatskim debaklom samo potvrdili razmišljanje onih koji prate dešavanja unutar najstarijeg mladenovačkog ligaša, da je reč o timu bez glave i repa čiji je igrački domet trenutni rang iako su pojedinci tokom karijere igrali i u višem stepenu takmičenja.

Posebnu analizu dešavanja zavređuje i činjenica da u istom rangu takmičenja, ali u drugim klubovima odlične partije pružaju Mladenovčani Dimitrije Čokić, Jovan Miletić, Nikola Marić….

„Orlići“ su Mladenovčane progutali. Poigravali se sa njima noseći ih u letu kako u kljunu tako i na krilima. Propustili su još nekoliko izglednih prilika tako da je poraz mogao biti ubedljiviji a mladenovačko gostovanje nekadašnjem drugoligašu još sramotnije. Gol Stojanovića i nerealizovan jedanaesterac Matejića u poslednjem minutu susreta jer je njegov udarac zaustavio golman Marković nisu doprineli da se stekne bolji utisak i sve zamaskira pričom o lošem danu ili fudbalskom igrom sudbine.

Mladenovac se trenutno nalazi petom mestu sa 34 boda i u narednom prvenstvenom kolu na Seltersu će dočekati GSP Polet Dorćol.

Kolo je obeležila pobeda Ralje u duelu sa liderom Zuce 2019, kao hičkokovska završnica utakmice koju su odigrali Zvezada Konatice i medoševački Napredak.

Rezultati 21. kola: Vinča- Crvena zvezda (MMl) 1:0, Sremčica – Lokomotiva 3:0, GSP Polet Dorćol – BSK 1925 4:0, Zvezda (K)- Napredak (M) 4:4, Poštar Zvezdara -PKB 1:1, Torlak – Komgrap 2:1, Kosmaj – Zuce 2019 4:2, Sinđelić – OFK Mladenovac 7:1.

Sinđelić – OFK Mladenovac 7:1 (5:0)

Gledalaca 150. Suduja: Milan Gavranić. Strelci: Milicanović u 2 i 25, Spasić u 4, Kolarević u 11, Novićević u 42. i 49. i Cakić u 85 minutu za Sinđelić, Stojanović u 80. minutu za OFK Mladenovac. Žuti karton: Tešić (OFK Mladenovac).

SINĐELIĆ: Marković, Radošević, Marinković, Đurić(od 62. Lakić), Ćulum, Milicanović (od 70. Ačanski), Kolarević ( od 67.Milosavljević), Ratković (od 62. Ivelja), Novićević, Spasić, Čokić (od 62. Cakić)

OFK MLADENOVAC: Ma. Đorđević, Stevanović (od 51. Borikić), Mi. Đorđević (od 70. Kuzmić), Vukićević, Petrović (od 46. Sokolović), Varagić (od 46. Milinković), Krstić, Kostić (od 46. Tešić), Stojanović i Matejić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *