Besplatni časovi sporta za najmlađe školarce

Besplatni časovi sporta za najmlađe školarce

U maloj sali opštine organizovan je radni sastanak u vezi sa realizacijom projekta besplatnih časova sporta za učenike osnovnih škola od 1 – 4. razreda koji realizuje Sekretarijat za sport Grada Beograda.
Sastanku su prisustvovali profesor Dejan Suđović sa Fakulteta fizičkog vaspitanja, predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić, članovi Veća Dejan Stepanović i Bogdan Vuksanović, kao i direktorka OŠ “Кosta Đukić” Valentina Stanković, direktor OŠ Sveti Sava “Milisav Tomčić” i pomoćnik direktora OŠ “Momčilo Živojinović” Miljan Novović.
Predstavljajući projekat besplatnih časova sporta, profesor Suđović je istakao značaj koji ovi časovi imaju za decu i pozvao direktore škola da daju predloge nastavnika koji će biti domaćini projekta u svojim školama. Škole će moći da se opredele za samo jedan sport i to između odbojke, košarke, fudbala, rukometa, atletike, gimnastike, borilačkih sportova i plesa. Časovi će biti organizovani dva puta nedeljno od januara do kraja maja sledeće godine.
Predsednik Glišić je rekao da opština Mladenovac podržava ovaj projekat i da će pružiti svu pomoć u njegovoj realizaciji.

Foto i tekst preuzeti sa FB stranice Gradska opština Mladenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *