Antić kao tajfun: Mladenovčanin Ilija Antić postao rvački kadetski prvak Srbije

Antić kao tajfun: Mladenovčanin Ilija Antić postao rvački kadetski prvak Srbije

Na Prvenstvu Srbije za kadete, Ilija Antić, takmičar Rvačkog kluba “ Ljubomir Ivanović Gedža” osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju. On je u kategoriji do 55kg imao čak pet borbi i četiri pobedio tušem, dok je u finalu bio nadmoćan u odnosu na protivnika i trijumfovao rezultatom 13:4. Na putu do finala bio je bolji  od takmičara iz Kanjiže, Sombora, Beograda, u polufinalu je savladao  Kragujevčanina,  da bi u finalu bio bolji od mladog rvača  iz Kanjiže.

Inače, ove godine Ilija Antić osvojio je drugo mesto za seniore U23, treći je bio takođe za seniore, drugi za kadete u grcko-rimskom stilu. Antić je bio prvi i na Kupu Srbije za kadete, treći za juniore, prvak Beograda za kadete i juniore, drugi na Kupu Sarajeva, osvajač je trećeg mesta i na međunarodnom turniru u Subotici. Standardni je član prve ekipe mladenovačkog kluba.

Sasvim sigurno da je mladenovački sport dobio jednog od najperspektivnijih mladih takmičara koji bi u bliskoj budućnosti mogao da se nađe i u seniorskoj reprezentativnoj selekciji. Ove godine je sa svih takmičenja uspeo da se vrati sa medaljom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *