Mladenovčani bez straha na Zvezdine nade

Mladenovčani bez straha na Zvezdine nade

Posle dva uzastopna prvenstvena trijumfa, jedan od najmlađih timova u ligi, KK Mladenovac pokušaće u najboljem izdanju pred svojim navijačima da se predstavi  i u utorak uveče . Protivnik vredan respekta, drugi tim KK Crvene Zvezde MTS kojem su Mladenovčani pružili snažan otpor na premijeri sezone kad su spletom nesrećnih okolnosti  i čudnim sudijskim kriterijumom “slomljeni” tek u samoj završnici meča koji je završen rezultatom  75:66.

Beograđani su lidersku poziciju prepustili ekipi Radničkog  od kojeg su doživeli prvi ovosezonski poraz tako da u Mladenovac dolaze sa željom ne bi li se vratili na pobednički kolosek, dok su Mladenovčani  poučeni  iskustvom da se u duel sa favoritima ne ulazi sa belom zastavom već rasterećeno što su pokazali iznenadivši favorizovanu Zvezdaru koju su u 6. kolu  savladali na gostujućem terenu .

U 8. kolu 1 .MRL Centar / Grupa 1 odigrana su dva meča. Astra je savladala Zemun sa 105: 93, dok je Radnički sačuvao vodeću poziciju pobedivši na svom terenu Žarkovo 79:75. Utakmica između KK Mladenovca i Crvene Zvezde MTS 2 igra se u hali SC “ Ljubomir Ivanović Gedža “ sa početkom u 19 sati i 30 minuta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *