U Mladenovcu održan jubilarni četrdeseti karate turnir „Noć Šampiona“ (video)

U Mladenovcu održan jubilarni četrdeseti karate turnir „Noć Šampiona“ (video)

Nažalost u pandemijskim okolnostima najtrofejniji mladenovački sportski klub, Karate klub Mladenovac organizovao je četrdeseti  turnir  „Noć  Šampiona“  i obeležio 45 godina postojanja.

U mladenovačkom Sportskom Centru „Ljubomir Ivanović Gedža“ na  ovom tradicionalnom turniru učešće je uzelo više od petsto takmičara iz četrdestak klubova  koji su došli da uveličaju jubilej najuspešnijeg mladenovačkog kluba svih vremena koji je iznedrio veliki broj reprezentativaca i šampiona u svim uzrastima kako muškoj tako i u ženskoj selekciji.

Zbog  pridržavanja epidemioloških mera turnir je protekao bez prisustva publike, a otvorili su ga  Slavoljub Piper, predsednik Karate Federacije Srbije  i  Vladan Glišić, predsednik GO Mladenovac. Takođe prisustvom ga je uveličao i selektor nacionalnog tima Goran Šćepanović , dugogodišnji saradnik tvorca ove manifestacije i nekadašnjeg selektora Dragoslava Stojkovića kao i reprezentativnih trenera Slađane Stojković i Aleksanda Ranisavljevića.

Iako nismo bili obavešteni  da će se turnir održati ali i pozvani da ga medijski ispratimo, čestitamo na jubileju i želimo da se nastavi niska medalja kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *