U Mladenovcu očišćeni putevi

U Mladenovcu očišćeni putevi

Svi putevi na teritoriji opštine Mladennovac trenutno su prohodni. Ekipe Zimske službe JКP „Mladenovac“ sa mehanizaciojom non stop su na terenu.
„Najpre su očišćeni putevi prvog prioriteta na kojima saobraćaju linije javnog prevoza, kao i tradicionalno najkritičnije tačke u Velikoj Ivanči, Ameriću, Кoraćici, Duboni, Šepšinu i Velikoj Кrsni. Gradske saobraćajnice su kompletno očišćene kao i trotoari i sada već čistimo ulice drugog prioriteta. Od jutros je bilo problema sa pojedninim polascima SP „Lasta“, ali smo blagovremeno reagovali i otklanjali sve poteškoće. Očistili smo sve puteve gde imamo pacijente koji idu na dijalizu i druga hitna stanja i izlazimo na teren na pozive građana. Soli i rizle ima dovoljno kao i ljudstva i mehanizacije“, kaže šef Zimske službe, Nikola Milošević.
Pet ekipa Zimske službe JКP „Mladenovac“ non stop su na terenu, a dežurstva će biti organizovana i tokom naredne noći. Radnici Parking servisa angažovani su na čišćenju parkirališta kako bi građani neometano mogli da parkiraju vozila.


Sve probleme nastale usled snežnih padavina građani mogu da prijave na broj telefona 0117455-679.

Preuzeto sa FB stranice Opština Mladenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *