Svi putevi prohodni na teritoriji opštine Mladenovac: Otvorena i telefonska linija za prijavu problema

Svi putevi prohodni na teritoriji opštine Mladenovac: Otvorena i telefonska linija za prijavu problema

Svi putevi na teritoriji opštine Mladenovac su prohodni , a saobraćaj se odvija bez većih problema.
Ekipe JКP „Beograd put“ rade na čišćenju lokalnih puteva i gradskih saobraćajnica koje su u nadležnosti tog preduzeća, a ekipe preduzeća „Štrabag“ čisti državne puteve na teritoriji opštine.
„Кako bi putevi bili brže očišćeni i prohodni, opština Mldenovac angažovala je i ekipe JКP “Mladenovac” koje su na terenu sa pet kamiona i rade na čišćenju puteva druge i treće kategorije. Pored toga, komunalno preduzeće radi i na čišćenju pešačkih staza i stepeništa sa mašinama „bobcat“ i ekipama koje ručno čiste sneg“, kaže kooridinator Zimske službe, Nikola Milošević.
Milošević napominje da je Opština Mladenovac obezbedila dovoljne količine industrijske soli za posipanje trotoara i prilaza zgradama a predstavnici skupština stanara, upravnici stambenih zajednica i vlasnici kuća so mogu da preuzmu i u JКP “Mladenovac” svakod radnog dana do 15 sati.
Građanima je na raspolaganju i telefonski servis Zimske službe putem kojeg građani mogu da prijave probleme nastale usled snežnih padavina. Broj telefona 011/7455-679 otvoren je 24 sata dnevno za komunikaciju sa građanima.

Preuzeto sa FB stranice Opština Mladenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *