Stepojevac Vaga – OFK Mladenovac 1:4

Drugi kontrolni meč OFK Mladenovca odigran u okviru zimskih priprema uoči nastavka drugog dela prvenstva Zonske lige Beograd potvrdio je da tim sa Seltersa nije samo papirološki favorit za plasman u viši stepen takmičenja, već kvalitetno ukomponovana družina koja bi na kraju prvenstvene trke za bodovima mogla podariti radost svojim navijačima.
Mladenovčani su nakon prve kontrolne utakmice i pobede protiv Proletera iz Mihajlovca od 3:0, protutnjali kroz Lazarevac gde su u svim segmentima igre na pomoćnom igralištu Kolubare nadvisili srpskoligaša Stepojevac Vagu. Strelci za OFK Mladenovac bili su Matejića u 25, Djordjević u 51. I 75.(iz penala) i Čokić u 76 minutu, dok je strelac jedinog pogotka za srpskoligaša iz okoline Lazarevca bio Nešković u 76 minutu. Najlepši trenutak susreta dogodio se u 76 minutu kad je Dimitrije Čokić projektilom sa oko trideset metara pogodio mrežu Stepojevac Vage.
Novu proveru OFK Mladenovac imaće u nedelju od 13 časova na terenu Fudbalskog centra Ada gde će za protivnika imati Dubav(Veliko Selo) koji se posle prvog dela prvenstva Beogradske lige grupa A nalazi na četvrtom mestu sa četiri boda zaostatka iza jesenjeg prvaka Poštar Zvezdare.
Za OFK Mladenovac protiv Stepojevac Vage su nastupili: Marić, Vukićević, Rajković, D. Stevanović, Maksimović, Pantić, Čokić, Nikolić, Matejić, F. Stevanović, Marinković. Igrali su još: Pavlović, Bogićević, Kostić, Milošević, Kretić i Djordjević.
D.Nikolić