Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić na skupu u Mladenovcu najavio je izgradnju nove bolnice, vrtića u Bataševu i oživljavanje Selters Banje

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić na skupu u Mladenovcu najavio je izgradnju nove bolnice, vrtića u Bataševu i oživljavanje Selters Banje

Srpska napredna stranka održala je predizborni skup u Mladenovcu na kojem su govorili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić.

„Dragi prijatelji, izvinjavam se što kasnim, i molim vas da mi ne zamerite. Hvala vam što ste nas u ovolikom broju dočekali“, rekao je Vučić.

Kad je reč o predstojećim izborima Vučić je istakao:

„Ja vrlo često kažem izbori nisu igra i država nije igračka. Vaš odgovor ne treba da bude zasnovan na simpatijama već da bude objektivn, i ja vas molim da takvu odluku donesete”.

Aleksandar Vučić osvrnuo se na predstojeće infrasrukturne radove koji su od velike važnosti za Mladenovac:

-„Vi danas znate da mi govorimo istinu, sada kada kažemo da gradimo auto-put, znate i da je to istina. Suština je kada imate auto-put do vaše kuće dobijate i nove investitore. One koji će da zaposle naše mlade ljudi“.

On je istakao da je Mladenovac suštinski bitan za Beograd i najavio izgradnju bolnice i vrtića.

„Želim posebno da se zahvalim lekarima i sestrama. Mi ćemo da uložimo i da otvorimo novu bolnicu. Obnovićemo Selters banju… Izgradićemo vrtić u Bataševu…“ – rekao je Vučić prisutnim Mladenovčanima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *