Poznat sastav reprezentacije Mladenovca za turnir prigradskih opština

Poznat sastav reprezentacije Mladenovca za turnir prigradskih opština

Predstojećeg vikenda (27- 28. maj) održaće se tradicionalni fiudbalski turnir prigradskih opština Beograda čiji je domaćin OFS Obrenovca.

Voljom žreba u A grupi će se takmičiti Obrenovac, Lazarevac i Sopot, dok se Mladenovčani nalaze u B grupi i rivali  će im biti reprezentacije Barajeva i Grocke.

Prvog dana turnira utakmice će se odigrati na stadionima u Krtinskoj i u Zabrežju. Drugog dana turnira mečevi će se igrati u Stublinama i Belom Polju, dok će finalni susret dve najbolje ekipe biti upriličen na glavnom terenu stadiona Radničkog iz Obrenovca.

Boje selekcije OFS Mladenovca braniće sledeći igrači timova Opštinske lige Mladenovca: Nenad Janković, Lazar Gajić, Luka Gajić , Aleksandar Petronijević, Marko Pupovac i Dejan Jovanović (Borac Amerić), Mladen Jovančević, Miloš Varagić, Milan Radojković, Milan Varagić, Nemanja Janković i Nemanja Vujić (Vlaška), Dragan Bogdanović (Kosmajac) Milan Obradović, Aleksandar Arsenijević i Nemanja Krstić (Napredak), Nikola Vukmirović i Njegoš Milišić (Sloga), Milorad Stojanović, Nikola Jović (Omladinac) i Marko Lukičić (Ivanča).

Selektori mladenovačke reprezentacije su Dejan Ninković i Nenad Janković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *