Položeni venci na Gedžin grob i spomen biste u Kovačevcu i Mladenovcu

Položeni venci na Gedžin grob i spomen biste u Kovačevcu i Mladenovcu

Dan uoči održavanja 34 Memorijalnog  rvačkog turnira „Ljubomir Ivanović Gedža“,  delegacije GO Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca, Rvačkog kluba „ Ljubomir Ivanović Gedža“ i istoimenog KUD-a položile su vence na grob proslavljenog asa  u rodnom Kovačevcu ,  na biste ispred seoskog doma i Sportskog Centra.

Eliminacione borbe na ovogodišnjem memorijalu počinju u 11 dok je ceremonijal otvaranja i finalni deo zakazan za 18 časova. Mečevi u hali SC „ Ljubomir Ivanović Gedža“ odvija će se istovremeno na dve strunjače, ulaz je slobodan tako da će mladenovačka publika imati priliku da na delu vidi najbolji srpski nacionalni tim predvođen Zugrabom  Datunašvilijem,  ovogodišnjim osvajačem  bronzane medalje na OI u Tokiju. I pored svih nedaća prozrokovanih pandemijom korona virusa, organizatori su obezbedili učešće najboljih selekcija Rusije, Irana, Gruzije , Hrvatske, Grčke, Madjarske, Hrvatske i  Grčke.

Ovogodišnji memorijal  čiji je promoter Davor Štefanek, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru  biće provera za Svetsko prvenstvo koje će se održati od 2. do 10. oktobra u Oslu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *