Svečano otvoren Novogodišnji turnir u malom fudbalu – Mladenovac 2023 (video)

Svečano otvoren Novogodišnji turnir u malom fudbalu – Mladenovac 2023 (video)

Turnirom prijateljstva , odnosno trijagonalom fudbalskih veterana bratskih opština GO Mladenovac, Gornje Radgone iz Slovenije i ekipe sa Pala iz Republike Srpske, počeo je tradicionalni Novogodišnji turnir u Mlaom fudbalu.

U hali Sportskog Centra „Ljubomir Ivanović Gedža“ pre nego što se lopta zakotrljala na parketu, u ime domaćina, goste je pozdravio Vladana Glišić, predsednik GO Mladenovac, a prisutnima su se obratili i Uška Mauko Tuš, županka opštine Gornja Radgona i Stefan Stajačić, predsednik Skupštine opštine Pale.

U prigodnom kulturno-umetničkom programu nastupilo je Kulturno- umetničko društvo „Ljubomir Ivanović Gedža“iz Kovačevca.

Kad je reč o trijagonalnom turniru, prvo mesto zauzela je selekcija domaćina, drugoplasirani su bili gosti iz Republike Srpske, adok je treće mesto zauzela ekipa slovenačke opštine sa kojom je GO Mladenovac još davne 1974. godine donela Odluku o bratimljenju.

Kad je reč o prvoj takmičarskoj večeri turnira koji je okupio 32 ekipe u seniorskoj i 10 u konkurenciji veterana odigrane su dve utakmice. Sastali su se Cela Familija – SIM Enterijer 1:6 i Promo kids – Centrale 9:1.

U nedelju je od 19 časova na programu drugo takmičarsko veče. Sastaju se : Barka – Big haus, Cela Familija – Svečana sala Bajka, Mlekara Granice – Čivijaš, GSP Beograd – Protokol, GSP Beograd – Soker.

Opširnije u video prilogu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *