Mladenovčanima sreća okrenula leđa: RK  „Ljubomir Ivanović – Gedža“ – Radnički (KG) 3:5

Mladenovčanima sreća okrenula leđa: RK „Ljubomir Ivanović – Gedža“ – Radnički (KG) 3:5

Rvači mladenovačkog kluba nisu bili miljenici sreće koja kao da se poigrala sa njima pre početka ekipnog prvenstva u najelitnijem stepenu državnog takmičenja koje je održano u Kanjiži. Uoči šampionata bili su suočeni sa silnim pehovima i nemogućnošću da nastupe u najjačem sastavu, da bi svoj nemilosrdan udarac zadao i žreb koji je RK „Ljubomir Ivanović –Gedža“ smestio u grupu sa bivšim šampionima-Partizanom, Radničkim iz Beograda, Sentom i Potisjem iz Kanjiže.

Kako je grupu bilo teško preživeti, usledio je baraž meč sa kragujevačkim Radničkim , snažan otpor i poraz rezultatom 5:3, tako da će se Mladenovčani naredne godine takmičiti u drugostepenom takmičenju, odnosno Prvoj ligi Srbije.  Ono što raduje i budi optimizam to je svakako veliki broj onih koji stasavaju, postižu zapažene rezultate na državnom prvenstvu i međunarodnim turnirima.

Boje mladenovačkog kluba predvođenog trenerima Slobodanom Sretenovićem i Islamom Sadikajem branili su  Jovica Papić, Ilija Antić, Luka Čokić, Jusuf Sadikaj, Filip Papić, Agron Sadikaj, Nemanja Damnjanović, Kasim Sadikaj, Lazar Jovanović, Mihajlo Sarić, Miloš Marković, Filip Petrović, Milija Milenković i Aleksandar Pitulić

Na prvenstvu održanom u Vojvođanskoj rvačkoj Akademiji, trijumfovala je ekipa subotičkog Spartaka koja je u finalu savladala zrenjaninski Proleter rezultatom 5:3. Za najboljeg rvača SLS proglašen je Viktor Nemeš (Proleter), za najboljeg mladog takmičara Aleksa Ilić (Radnički BG). Najbolji trener je za ovu takmičarsku sezonu Stojan Štefanek (Spartak) a za najboljeg sudiju je proglašen Daniel Štefanek iz Subotice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *