Mladenovčani poraženi od Đerdapa iz Golupca

Mladenovčani poraženi od Đerdapa iz Golupca

Ako je donositi zaključak na osnovu onoga što je viđeno u kontrolnoj utakmici na Seltersu, imaće stručni štab Mladenovčana razlog za dublju analizu ne bi li se otklonili uočeni problemi i tim profunkcionisao onda kad je najpotrebnije. Prijateljske utakmice u pripremnom periodu služe da da bi se „utegle linije“ tako da poraz od zonaša iz Golupca može poslužiti kao opomena pred prvenstvene izazove i premijerni martovski duel sa Šušnjarem 1977.

Zanimljivo je da su za gostujući tim nastupili i bivši prvotimci OFK Mladenovca, Miletić, Milovanović, Kostić  i golman Marić.

OFК Mladenovac – Đerdap (G) 2 : 3 ( 1: 3 )

Stadion Selters. Gledalaca 50. Strelci: Кrstić u 33. i Janković u 58. za OFК Mladenovac, a Marković u 3. (autogol), Jovanović u 23. i Momić u 40. minutu (penal) za Đerdap. Sudija: Darko Borikić (Mladenovac).

OFК MLADENOVAC: Đorđević, Stevanović, Miletić, Rajković, Matejić, Marković, Bulat, Maksimovski, Stojanović, Planić, Кrstić. Igrali su još: Ristović, Riznić, Ivanović, Janković, Mirić, Živković, Makić.

ĐERDAP (Golubac): Marić, Marinković, Miladinović, Vićentijević, Кrstić, Jovanović, Кostić, Dobresko, Miletić, Milovanović, Momić. Igrali su još: Josić, Jelić, Nastasović, Smiljanić Vujičić, Ilić.

U nedelju (11.februar) od 12 časova na programu je treći pripremni meč i susret sa jagnjilskom Šumadijom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *