Mladenovački vikend u znaku Dečijeg karnevala

Mladenovački vikend u znaku Dečijeg karnevala

Programski sadržaj mladenovačkog kulturnog leta i proslava Dana opštine  biće upotpunjeni  druženjem sa najmlađima  koji će svoje igrarije predstaviti u okviru Dečijeg karnevala. Reč je manifestaciji  koja je pokrenuta na inicijativu učenice Nevene Mirić, a održava se pod pokrovitejstvom  GO Mladenovac i u nju se iz godine u godinu uključuje sve veći broj darodavaca.

Događaj koji  ima za cilj druženje i da predstavi kreativnost najmlađih, ovog puta će se održati u nedelju   1.avgusta u gradskom parku sa početkom od  17 časova za kad je zakazan svečani defile. Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti onlajn (ime,prezime i uzrast)  do 30.jula na instagram, odnosno fejsbuk stranicui Mladenovački Karneval   ili na dan karnevala od 16 časova i 30 minuta  do 17 časova kod volontera  koji će se nalaziti u gradskom parku.

Kad je reč o samom programu,  organizatori su se potrudili da mališani pogledaju  dečiju predstavu, uživaju u nastupu  kulturno umetničkih društava „Prelo“ i „Janko Katić“,  kao i vokalne solistkinje Katarine Sarić,  prisustvuju mađioničarskim  trikovima  Boška Brkljača, osete lepote fejs -arta i zabave se sa klovnovima.

Kad je reč o onom takmičarskom delu, žiri će nagraditi najmaštovitiju masku i najbolji scenski nastup u defileu.

One thought on “Mladenovački vikend u znaku Dečijeg karnevala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *