Jubilej Rvačkog kluba „Ljubomir Ivanović Gedža“

Jubilej Rvačkog kluba „Ljubomir Ivanović Gedža“

Na današnji dan pre 55 godina osnovan je  Rvački klub „Mladenovac“ , koji od 1999. godine menja ime u R. K Mladenovac- “Ljubomir Ivanovic“Gedza“.

 Klub u okviru obeležavanja godiŝnjice dodeliće priznanja za najuspešnije u ovoj kalendarskoj godini. Pored godiŝnjice kluba i trener  Slobodan Sretenovic u ovoj godini obeležava pedeset godina aktivnosti u rvačkom sportu.

Klub je ove godine bio prisutan na 32 turnira u svim uzrasnim kategorijama, a od toga na 12 medjunarodnih takmičenja i na njima je osvojeno 128 medalja od kojih je 36 zlatnih. Kad je reč o seniorskoj kategoriji, najuspešniji su bili Filip Papic i Aleksandar Pantelic, kod juniora Ilija Antić i Luka Čokić , u kadetskom uzrastu Vojin Andjelković i Konstantin Stojković, dok su pionirskom ito u  U11, U13 i U15 briljirali Danilo Pitulić, Novak Milovanović, Novak Milojević i Pavle Minić.

Dobar učunak ostvarila je i ženska selekcija(juniorke i seniorke) Irena Vlajić, kadetkinja Mina Nikolić i pionirke Kristina Trifunović i Magdalena Antonijević.

Treneri ovih takmičara su Slobodan Sretenovic i Milos Pitulic. Treba napomenuiti i to da je takmičar Lazar Jovanović od ove godine postao medjunarodni , kao i to da je delio pravdu na Prvenstvu evrope za pionire u15 u Madjarskoj. Pored svih ovih rezultata treba reći da si seniori ove godine bili pobednici na prvenstvu Beograda i to ispred ekipe beogradskog Radničkog , Partizana i Crvene Zvezde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *