Beogradski zonaši startuju 13. i 14 avgusta: Upražnjeno mesto Vlaške zauzeo Gročanski FK

Beogradski zonaši startuju 13. i 14 avgusta: Upražnjeno mesto Vlaške zauzeo Gročanski FK

Posle jučerašnje sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda, poznati su termini početka nove takmičarske sezone u ligama koje su pod ingerencijom beogradske kuće fudbala.

Nova prvenstvena trka za bodove u Srpskoj i Zonskoj ligi počeće za vikend 13. i 14. avgusta, dok će prvenstvo u Međuopštinskoj i Prvoj beogradskoj ligi krenuti nedelju dana kasnije.

Na sednici je doneta odluka da prijavljivane za mlađe kategorije traje od 1. avgusta do 15. septembra.

U Zonskoj ligi Beograda OFK Mladenovac će u predstojećem prvenstvu za protivnike imati-Leštane, Sremčicu, Kosmaj iz Ralje, Komgrap, Napredak iz Medoševca, PKB iz Padinske Skele, Crvenu zvezdu(MML), GSP Polet Dorćol, Šušnjar, Zuce 2019, Hajduk, Barajevo, Boleč i doskorašnjeg člana Prve lige Srbije, tim Žarkova.

Kad je reč o Prvoj beogradskoj ligi C grupa u kojoj se takmiče mladenovački  predstavnici, posle odustajanja Vlaške, prvaka Opštinske lige Mladenovca, novi ligaš je Gročanski FK tako da liga broji  četrnaest klubova i čine je Vinča, Kaluđerica, jagnjilska Šumadija 1962, Dunavac, Pudarci, Velika Krsna, Kovačevac 1956, Rabrovac, Zaklopača, Dubona, Vrčin, Hajduk iz Kamendola, VIS Parcani i Gročanski FK.

Svi klubovi koji su administrativno dobili mesto u Prvoj beogradskoj ligi obavezuju se da u roku od tri dana izvrše najavljene uplate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *