Odbojka: Večeras utakmica istine za Mladenovčane

Odbojka: Večeras utakmica istine za Mladenovčane

Od početka aktuelne takmičarske sezone Prve lige Srbije rezultati Mladenovčana nisu u skladu sa željama. Tim iz grada pod Kosmajem u konkurenciji dvanaest timova nalazi se na devetom mestu sa skorom 4/9 tako da svaki prvenstveni duel do kraja sezone predstavlja i kvalifikacioni  za očuvanje ligaškog statusa.

Jedna od „meč lopti“ je i večeras na parketu Sportskog Centra „Ljubomir Ivanović Gedža“ jer će „ranjeni“ Mladenovčani ugostiti Klek Srbijašume koji se nalazi na deobi začelja sa Topličaninom. Ova dva tima imaju indentičan skor, tri pobede i deset poraza .

Mladenovac je  drugi deo prvenstva započeo sa novim trenerom jer je Darka Gorunovića zamenio Vladimir Šarenac koji ima zadatak da „razmrda“ ekipi i povrati pobednički elan. Na debiju je to i uspeo imajući u vidu da su njegovi izabranici ubedljivo savladali Novi Sad rezultatom 3:0, ali su u prošlonedeljnom kolu i pored dobre igre, dobijenog prvog seta bodovi ostali u Ljigu gde je domaći Spartak slavio rezultatom 3:1.

Večerašnji susret (petak 9. februar) počinje u 19 časova.

U 14.kolu sastaju se i: Dunav Voley- Kosovska Mitrovica, smederevo Carina -Dubočica, Železničar -Novi Pazar, VGSK -Novi Sad i Topličanin -Spartak iz Ljiga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *