Bodovi ostali na Seltersu: OFK Mladenovac -Balkan Mirijevo 3:0 (1:0)

Bodovi ostali na Seltersu: OFK Mladenovac -Balkan Mirijevo 3:0 (1:0)

Mladenovčani su ukjižili drugi uzastopni prvenstveni trijumf. Posle prošlonedeljne pobede u Železniku gde je savladana Umka rezultatom 2:1, u nedeljnom jutarnjem terminu na Seltersu je savladan Balkan iz Mirijeva sa 3:0.

Utakmica je zbog izrečene mere disciplinskih organa FSB, odigrana bez prisustva publike, ali to nije sputalo Mladenovčane da disciplinovanom igrom i bez velikog broja prilika za pogodak, realizuju skoro sve ono što što se izrodilo u šansu jer se vodila borba na sredini terena. Gosti za 90 minuta susreta nisu stvorili nijednu ozbiljnu priliku za pogodak iako su u prvih petnaestak minuta imali blagu terensku incijativu.

Do prvog pogotka Mladenovčani su došli u 36.minutu nakon odličnog centaršuta Milovanovića, kada je neprezno startovao gostujući odbrambeni igrač Ljubenković povredivši Davida Stevanovića koji je morao da napusti igru sa vidnom otekotinom na licu.

Matejić je uspešno realizovao najstrožu kaznu što je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena. U nastavku susreta posle proigravanja Đorđevića, Marko Milovanović je u 58.minutu prelepim lob udarcem iskosa sa desne strane duplirao prednost, a sedam minuta kasnije usledila je nova akcija u kojoj su Mladenovčani napravili višak u šesnaestercu. Za egzekuciju se pobrinuo Maksimovski postavivši tako konačan rezultat utakmice 8.kola Zonske lige Beograda.

Stadion: Selters. Odigrano bez publike. Sudija: Marković (Lazarevac). Strelci: Matejić u 36, Milovanović u 58. i Maksimovski u 63. minutu. Žuti kartoni: Đelov i Ljubenković (Balkan Mirjevo).

OFK Mladenovac: Soisavljević, Stevanović (od 26. Stanković), Miletić (od 46. Nikolić) , Marković, Planić (od 46. Riznić), Đorđević (od 77. Janković), Kostić, Krstić, Maksimovski (od 64. Stojanović) , Milovanović, Matejić.

Balkan Mirijevo: Đelov, Nikolić, Ljubenković, Kojić (od 64. Stojanović) , Dimitrijević, Vasić (od 64. Kangrga), Savić, Perović (od 77. Agbaba), Anakijev (od 58. Anđelković), . Petrović, Vuletić (od 46. Jevtić).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *